Hoppa till sidans innehåll

Swim of Hope


Vad är Swim of Hope? Swim of Hope är ett samarbetet mellan simföreningar, Svenska Simförbundet och Barncancerfonden. Simmarna samlar "sponsorer" som sponsrar med ett fast belopp eller ett belopp per meter. Sponsorer kan vara företag, släkt eller vänner. Simningen pågår under en timma. Hälften av det insimmade beloppet går till Barncancerfonden och hälften till föreningens verksamhet. 

Mer om Swim of Hope

När är Swim of Hope? Swim of Hope simmas den 18 september 2016. Aktiviteter pågår 10:00-12:30 och själva simningen 10:30-11:30, efter simmet blir det fika och bad för simmarna.

Vilka simmar Swim of Hope? Vi arrangerar Swim of Hope för simmarna i våra tävlingsgrupper (Röd1 och Röd2) och passet ersätter ordinarie träningspass. Vi önskar att samtliga simmare deltar.  Det kommer även att finnas en särskild bana för de simmarsyskon till Röd1 och Röd2 som är aktiva i medleyskolan. Här simmar man valfri längd.  

Vi önskar hjälp från föräldrar. Under Swim of Hope behöver vi hjälp av simmarnas föräldrar med att räkna längder, servera fika och plocka fram och undan. Vi vill att minst en förälder per familj deltar på ett planeringsmöte 12 september kl 18 i kafeterian på Arenan samt under själva tävlingen.

Dokument

Uppdaterad: 08 SEP 2016 16:20
Skribent: Mikael Ejdebäck
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Billingens SK - Simidrott
Box 57
54122 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info