Hoppa till sidans innehåll

Småstjärnorna 26 november

2017-10-29 17:45
Söndagen den 26 november är det äntligen dags för höstens Småstjärnorna och Delfinsim. Glöm inte att anmäla dig/ditt barn!
  • Uppdaterad: 2018-01-15 21:36

Tävlingen har insim kl 9:30, tävlingsstart kl 10:15 och tävlingen beräknas vara slut senast kl 12:30.

Mer information om tävlingen finner du här:

http://www.billingenssimklubb.se/Tavlingar/Smastjarnorna/

STARTLISTA

RESULTATLISTA

För dig som simmar Småstjärnorna (simmare i Ungdomsgruppen Äldre och Yngre samt Späckhuggaren. Även simmare i Delfinen som tidigare provat på att tävla kan välja Småstjärnorna): Välj 1, 2 eller 3 simsätt du vill tävla i av fjärilsim, ryggsim, bröstsim, frisim och medley. Vilken distans det blir beror på om du klarat någon guldtid tidigare i simsättet. Om du ej klarat någon guldtid i det aktuella simsättet i Småstjärnorna tävlar du i 25 meter. Om du vill veta vilka sträckor du ska delta på kan du prata med din ledare.

För dig som simmar Delfinsimmet (simmare i Delfinen samt Svärdfisken): Välj 1 eller 2 simsätt du vill delta i. Du väljer av ryggsim, bröstsim och frisim.

Du anmäler dig senast söndagen den 19 november genom att kommentera i inlägget nedan (namn och födelseår) samt vilket/vilka simsätt du vill delta i.

För simmare som deltar i Småstjärnorna/Delfinsimmet ingår också att man deltar med en funktionär per simmare/familj. Ange namn på funktionär som deltar tillsammans med simmaren, ange också om något särskilt uppdrag önskas. Ingen utbildning krävs.
Exempel på uppgifter är: Tidtagare, insläpp vid kassan, sekretariat, förberedelse före insim, städning efter tävlingsslut, ledare (för de föräldrar som är ledare).
Funktionärslista läggs ut på hemsidan dagarna före tävlingen.

 

Skribent: BSK
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Billingens SK - Simidrott
Box 57
54122 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info