Småstjärnorna och Delfinsimmet 160328

2016-02-23 20:50
Annandag påsk den 28 Mars hålls föreningens klubbtävling Småstjärnorna samt uppvisningssimmet Delfinsimmet för klubbens simmare.
  • Uppdaterad: 2017-01-14 23:22

Resultatfil med tider.

Insim kl 09:30, Tävlingsstart kl 10:15. Avslut senast kl 12:30.

Småstjärnorna

är föreningens tävling för sina egna medlemmar i Röd 1, Röd 2 och Hajen. På Småstjärnorna tävlar du mot dig själv där målet är att klara en tid på olika sträckor.

Anmäl senast 20 mars genom att kommentera på detta inlägg*. Ange simmarens för- och efternamn samt födelseår. Kom också ihåg att ange vilka simsätt du vill delta på (max 3 simsätt) av fjärilsim, ryggsim, bröstsim, frisim och medley.

Prata med din ledare om du vill rådfråga vilka sträckor du ska simma. Ledare har också koll på hur långt av varje simsätt du ska tävla på (dvs om du tidigare klarat av guldtiden på en sträcka och således ska tävla en längre sträcka på något simsätt).

Delfinsimmet

är ett uppvisningssim för föreningens egna simmare i medleygruppen Delfinen. Barnen får på ett avslappnat sätt prova på att tävla, ingen tidtagning sker. Grenarna man kan välja på är 25 ryggsim, 25 bröstsim och 25 frisim. Man kan anmäla sig på en eller två av dessa sträckor: Alla som deltar får medalj.

Anmäl senast 20 mars genom att kommentera på detta inlägg*. Ange simmarens för- och efternamn. Anmäl också vilket/vilka simsätt simmaren vill vara med på.

Läs mer om de bägge evenemangen här.

*Observera att funktionen Anmäl på websidan inte ska användas, då det avser om man vill anmäla ett inlägg,