Simläger i Karlsborg

2016-09-07 20:51
Billingens Simklubb arrangerar helgläger i Karlsborg 30 september - 2 oktober för simmarna i Röd 1, Röd 2, Späckhuggaren och Hajen. Nu finns PM för lägret nedan.
  • Uppdaterad: 2017-01-14 23:22

Nedan finns allmän information om lägret.

Läs PM för lägret (NYTT)

Vad gör vi på lägret? Vårt mål med lägret i Karlsborg är främst att ha roligt tillsammans och skapa god gemenskap bland simmarna i föreningen. Vi tränar simning fredag kväll, lördag eftermiddag och söndag förmiddag. Vi har även tillgång till idrottshallen på lördag förmiddag för gemensamma aktiviteter/lekar/träning (samt fritt för lek i hallen när den ej är bokad).

Var bor vi? Hela helgen tillbringas på Moliden i Karlsborg. I huset finns simhall, boende (luftmadrass och sovsäck i anläggningens judosal och spinninglokal), idrottshall och matsal med tillhörande pentry.

Vilka tider gäller? Vi åker på fredagen kl 16:30 från Vallegrillen. Hemresa sker på söndagen cirka kl 12:30 från Karlsborg. Alla har ansvar att lösa sin egen resa till och från Karlsborg, men ofta kan man samåka med någon om man önskar. Prata med varandra i grupperna i så fall.

Specialkost? Det är viktigt att du meddelar föreningen om du har specialkost. Gärna på mail This is a mailto link eller This is a mailto link

Jag vill att min mamma/pappa åker med, kan han/hon det? Föräldrar är välkomna att åka med och betalar samma avgift som simmarna för lägret. Man bor med simmarna och maten ingår. Som förälder är man med och hjälper till med förberedelse och efterarbete vid måltider, därför behöver vi alltid några föräldrar som åker med på lägret. Inför lägret brukar det arrangeras ett kortare möte där föräldrar som följer med deltar och man gör upp en planering för maten på lägret.

Vad kostar det? Samtliga deltagare betalar 250 kronor för lägret. I detta ingår boende och mat. (Samtliga simmare kommer ombedas ta med egen mat, typ pastasallad, till fredag eftermiddag då vi kommer fram till Karlsborg).

Anmäl dig genom att kommentera detta inlägg och skriv in simmarens namn och grupp. Om förälder åker med anmäler man det i samma kommentarsfält.

Skribent: Tränarna BSK