Infomation om taggar

2017-01-14 23:30
Läs informationen nedan om du saknar en tag/armband för entré till Arena Skövde.
  • Uppdaterad: 2017-01-14 23:33

För simmare i simskolegrupperna så kvitterar du mot 100 kr i deposition ut en tag från klubbens representant vid ditt första simtillfället. Depositionen får du tillbaks när du lämnar in din tag vid sista tillfället.

För simmare i medleyskola eller tävlingsverksamheten som inte har ett armband:  Du behöver köpa ett armband för 75 kr (ordinarie pris 125 kr), detta subventionerade pris har vi fått som förening.

Notera att det inte finns någon deposition på ditt nya armband och att vid förlorat armband måste du köpa ett nytt. Vi rekommenderar att du kommer i god tid om du ska köpa ett nytt armband så att du inte missar någon träning.

Skribent: Billingens simklubb