Diverse information

2016-03-28 20:53
Se nedan för aktuell information
  • Uppdaterad: 2017-03-01 17:26

Styrelse 2016

Vid årsmötet den 28 februari valdes några nya medlemmar in i BSKs styrelse. Aktuell sammansättning och kontaktuppgifter finner ni under fliken Om klubben eller genom att klicka här.

Engagera dig som förälder!

Vi välkomnar fler simmarföräldrar att engagera sig i styrelsen eller i klubbens aktiviteter kring tävlingar,läger eller som tränare/hjälptränare. Vi ser till att du får den utbildning som behövs om det är aktuellt.

Vi söker också fler föräldrar eller andra engagerade anhöriga till simmare i medley- eller tävlingsgrupperna som kan tänka sig att bli tävlingsfunktionär (steg 1) eller som vill bygga på till distriktsfunktionär (steg 2). Genom att delta som funktionär vid tävlingar så förstår man barnets simning lite bättre och vad som sker under tävlingarna. Du får möjlighet att på nära håll följa simmarna och det är inget betungande arbete att vara tidtagare och/eller vändningskontrollant.

Kontakta oss på mailadressen nedan om du är intresserad.

Skribent: Mikael Ejdebäck