Anmälan

Vårens grupper till Sim o Lek är fyllda och vi kan tyvärr inte ta emot några nya barn till den verksamheten.

Anmälan

Vi har en väntelista på max 15 barn till simskolan. När denna är full kan ej fler anmäla sig till simskolan och när vi fyller på nya barn till grupperna och till väntelistan sker det från ett visst datum vilket vi annonserar om minst två veckor i förväg på föreningens hemsida. Anmälningar till grupper och till väntelista kan endast göras via den officiella mailen för sim o lek-verksamheten This is a mailto link.

Anmälan ska innehålla följande grunduppgifter för att vara giltig:

• Barnetes fullständiga namn
  • Barnets fullständiga personnummer
  • Adressuppgifter till målsman
  • Telefonnummer samt aktuell e-postadress till målsman
  • Barnets simkunskaper* (se checklista nedan)

* I anmälan vill vi att ni också preciserar vilka kunskaper barnet har utifrån nedanstående checklista, så barnet kan erbjudas plats i den grupp som är bäst lämpad utifrån barnets färdighetsnivå.

Checklista inför att man nyanmäler sitt barn till verksamheten:

• Barnet ska ha fyllt 4 år för att anmälas till verksamheten (både för väntelista och gruppstart).
  • Om ditt barn obehindrat och självständigt kan vara under vattnet samt självständigt kan flyta på rygg (utan flythjälpmedel) vill vi att du preciserar detta i din anmälan.
  • Om ditt barn har lärt sig grundläggande färdigheter i bröstsim (bentag och armtag), precisera vilka kunskaper ditt barn har avseende detta, likaså om barnet provat eller har vana/erfarenhet av att vara i bassäng med djupt vatten.

Om man har några frågor runt föreningens simskoleverksamhet eller vill anmäla ert barn till verksamheten vänligen använd föreningens mailadress This is a mailto link.

Uppdaterad: 2015-01-25 20:12

Sim och Lek