Till alla simmare/föräldrar i Billingens Simklubb

För er som är med i Sim o Lek delas terminens tags ut i samband med terminens första lektion. För övriga se information under respektive simgrupp.

Vid glömd tag.

Arena Skövde ändrat sina rutiner gällande att dela ut lånetags till simmare/föräldrar som glömt tag till simträning/simlektion.

Simmare kan fr o m 27 januari 2014 ej längre hämta lånetags i kassan då man glömt sin egen tag i samband med simträningar/simlektioner. Detta innebär att om man glömt sin tag kan man välja mellan olika åtgärder för att komma in:

1. Försöka få kontakt med sin ledare på mobilen, som kan komma ut till kassan och släppa in simmaren. (Det är dock ingen garanti att ledarna har koll på sina mobiler inne i badhuset, då telefoner oftast ligger nerpackade.)
  2. Ringa hem och be förälder komma med tagen.
  3. Betala eget inträde för att komma in.

Hur man väljer att göra är upp till varje medlem.

Vid borttappad tag.

Om man tappar bort sin tag och behöver en ny:

• För er med personliga tags (tävlingsverksamhet och medleyskola): Lös ut en ny personlig tag i kassan mot ny gift.
  • För er med lånetags från föreningen (Sim o Lek): Prata med ansvarig ledare på en lektion och begär ut ny tag, ny tag erhålles då mot ny deposition (100 kronor) till föreningen.

Om man har några frågor gällande detta, vänligen maila This is a mailto link för vidare dialog.

Uppdaterad: 2016-09-14 20:57