Medlemsansökan

Vill du bli medlem i Billingenssimklubb?

Skicka ett mail This is a mailto link med följande information:

Medlems första namn:
Medlems efternamn:
Man/kvinna:
Ange namn om anhörig/syskon finns i klubben:
Personnummer (yyyymmddnnnn):
Gatuadress:
Postnummer:
Postort:
Mobilnummer:
Hemtelefon:
Önskad simgrupp:
Övrig information:

OBS! Ni måste ange nivå ni önskar ställa er / ert barn på kö till, alternativt ange endast medlem om ni vill vara stödmedlem.
Om annan i familjen är medlem och aktiv i någon grupp, vänligen ange aktuell medlem under Information. Du kan även ange annat under Information som du vill precisera, t ex om man klarat av något märke etc som kan vara en hjälp för att veta vilken nivå barnet befinner sig på.

Nivåer man kan ställa sig på kö::

• Medleyskola. Barnet ska kunna simma 200 meter utan flytredskap varav 50 meter på rygg. Nivån består av tre grupper där slutmålet är att du behärskar de fyra simsätten fjärilsim, ryggsim, bröstsim och frisim (crawl).
  • Tävlingsverksamhet. Barnet ska kunna de fyra simsätten och ha provat på att tävla.
  • Vuxencrawl. För personer över 18 år. Man ska kunna simma 1000 meter av valfritt simsätt. Slutmålet är att lära sig behärska simsättet crawl.

Gällande simgrupperna finns mer information under toppmenyn.

Är det fullt i simgruppen ni ansökt till hamnar ni på en väntelista och blir sedan kontaktade av oss när plats finns.

Uppdaterad: 23 JUN 2019 13:46 Skribent: Björn Carlsten