Ändring av medlemmars kontaktuppgifter

För att kunna hålla medlemsregistret i Idrottonline uppdaterat med gällande adress används personnumret (12 siffror). Adressuppgifter hämtas från folkbokföringen.

Bor man på en annan adress än den folkbokförda kan man i medlemsregistret lägga in uppgifter på kontaktadress.

Varje medlem får inloggningsuppgifter skickade till den mailadress man använde sig av vid medlemsansökan. Medlem kan då själv administera sina kontaktuppgifter på Idrottonline såsom mailadress, telefonnummer, kontaktadress mm.

Har man glömt sina inloggningsuppgifter kan man själv generera ett nytt inlogg genom att vid inloggningsrutan klicka på "glömt lösenordet" och följa anvisningarna. Fungera inte det går det bra att maila till This is a mailto link och ange att man vill få nya inloggningsuppgifter (ny inloggning kan då dröja ett par dagar).

Uppdaterad: 2014-08-31 10:09